ANABİLİM DALI ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “En İyi Tez Ödülleri” töreni Trakya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirildi. Öğrencilerimize ve Danışmanlarına belgeleri  Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan tarafından taktim edildi. Teşekkür Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimizi Kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Teşekkür Belgesi Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimiz ve Danışmanları:

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Kaçar danışmanlığında gerçekleştirilen tezler;

Genetik ve Biyomühendislik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı 2022 yılı mezunu Deniz Kızılkaya “1 Q1 Kategorisinde Yayın)

Genetik ve Biyomühendislik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı 2022 yılı mezunu Hakan Çamoğlu (1 Q1 Kategorisinde Yayın)

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elvan Bakar danışmanlığında gerçekleştirilen tez;

Biyoteknoloji ve Genetik Ana Bilim Dalı Doktora Programı 2023 yılı mezunu Nebiye Pelin Türker (1 Patent Başvurusu)

Bu içerik 04.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 9 kez okundu.